Molnár György

Protokoll az üzleti életben


Ételeink tálalása és felszolgálása

Az étellel kapcsolatos első élményt, első benyomást a megpillantás jelenti. A szépen ízlésesen tálalt étel, még ha nem is egészen tökéletes, jó hatást tesz az étkezőre. Lehet egy étel nagyon ízletes, de ha nem szépen, gondosan tálalják, sokat veszít értékéből. A szakácsművészet éppen a tálalástól, az ételek díszítésétől lesz művészet. Ízlés, kézügyesség, esztétikai érzék egyaránt szükséges a tálaló szakács munkájához.

Protokoll az üzleti életben

Tartalomjegyzék


Kiadó: Akadémiai Kiadó

Online megjelenés éve: 2017

ISBN: 978 963 454 144 8

Hivatkozás: https://mersz.hu/molnar-protokoll-az-uzleti-eletben//

BibTeXEndNoteMendeleyZotero

Kivonat
fullscreenclose
printsave