Csatári Mihályné, Krizsán Zsuzsanna

Munkavédelmi és munkaügyi ellenőrzés a kereskedelemben


Ételszállítás

Törekedni kell arra, hogy a melegen fogyasztandó ételeket a lehető legforróbban, a hűtést igénylőket pedig a lehető leghidegebben tálaljuk. A tálalás csak a közegészségügyi követelményeket kielégítő zárt edényben történhet. A szállítás épületen kívüli lebonyolítására az étel minőségének megóvása érdekében hőmérséklettartó szállítóeszközzel történjék.

Munkavédelmi és munkaügyi ellenőrzés a kereskedelemben

Tartalomjegyzék


Kiadó: Wolters Kluwer Kft.

Online megjelenés éve: 2019

Nyomtatott megjelenés éve: 2010

ISBN: 978 963 295 874 3

A könyv útmutatást nyújt a kereskedelmi tevékenység megkezdéséhez, biztonságos folytatásához és szankciómentes működéséhez. Ismerteti a munkavédelem és munkaügy szempontjából nélkülözhetetlen jogszabályokat, dokumentációkat, bizonylatokat, előírásokat, amelyek ismerete és megléte biztosítja, hogy a kereskedelemben tevékenykedő foglalkoztatók nyugodtan várhassák a munkavédelmi és munkaügyi ellenőrzést, és így elkerülhessék az esetleges szankciókat, bírságokat.

A kötet gyakorlati példákon, az életben előforduló eseteken, a munkáltatók és a munkavállalók által feltett kérdéseken és az azokra adott szakértői válaszokon keresztül ad tanácsot az esetlegesen felmerülő problémákra, igyekszik érthetőbbé tenni a munkavédelmi előírásokat, továbbá segít eligazodni a foglalkoztatással kapcsolatos munkaügyi jogszabályok útvesztőjében, különös tekintettel a munkaügyi ellenőrzésekre, amelyek mindig váratlanul érik a foglalkoztatókat.

Hivatkozás: https://mersz.hu/csatari-krizsan-munkavedelmi-es-munkaugyi-ellenorzes-a-kereskedelemben//

BibTeXEndNoteMendeleyZotero

Kivonat
fullscreenclose
printsave