Papp Ilona (szerk.)

Szálloda- és vendéglátásmenedzsment


Multiplikátor hatás

A szálloda működéséhez különféle külső, helyi szolgáltatásokat vesz igénybe. Az ágyneműt, éttermi textíliát általában házon kívül mosatja, élelmiszer nyersanyagokat, italokat vásárol a vendéglátó tevékenységének bonyolításához, a karbantartási munkákat részben külső vállalkozókkal végezteti el. A napi takarításhoz, kertápoláshoz ugyancsak rendszeresen vesz igénybe helyi vállalkozókat.

Szálloda- és vendéglátásmenedzsment

Tartalomjegyzék


Kiadó: Akadémiai Kiadó

Online megjelenés éve: 2017

ISBN: 978 963 454 147 9

Hivatkozás: https://mersz.hu/papp-szalloda-es-vendeglatasmenedzsment//

BibTeXEndNoteMendeleyZotero

Kivonat
fullscreenclose
printsave