Deli-Gray Zsuzsa, Árva László (szerk.)

Turizmusmarketing esettanulmányok


A termék

A Fagyibomba vízben gyorsan oldódó szénsavas fagylaltkrém. Fagylaltból, szirupból és fagyasztott szénsavas vízből keverik össze, majd az egészet kis henger alakú alumíniumdobozba töltik. A szénsavas fagylaltkrém otthoni elkészítése: a doboz tartalmát egy nagyobb üvegbe kell önteni, majd az útmutatásban szereplő mennyiségű (1 dl/adag) csapvizet engedni hozzá. A csapvíz hozzáadása következtében a fagylalt alapanyaga, a szirup és a fagyasztott szénsavas víz elegyedik, azaz teljesen összekeveredik a csapvízzel. Egyetlen percen belül fogyasztásra kész.

Turizmusmarketing esettanulmányok

Tartalomjegyzék


Kiadó: Akadémiai Kiadó

Online megjelenés éve: 2016

ISBN: 978 963 059 718 0

Érdeklődéssel olvastam végig a Turizmus-marketing esettanulmányok című könyvet és nyugodtan állíthatom, hogy nemcsak az oktatási intézmények hallgatói számára jelent segítséget a tananyag feldolgozásához, hanem gyakorló idegenforgalmi szakemberek is haszonnal forgathatják, hiszen a szerzők olyan fontos és aktuális témákat tárgyalnak az egyes fejezetekben, melyekkel a mindennapi munkájuk során találkozhatnak a szakmában dolgozók. Különös jelentőséget ad a kötetnek, hogy az egyes témák kidolgozásakor a szerzők megtörtént eseteket vettek alapul, konkrét problémákat boncolgatnak. Jó szívvel ajánlhatom tehát a tanulmány-gyűjtemény forgatását minden turizmus iránt elkötelezett kollégának.

Molnár Gabriella elnök

Magyar Utazásszervezők és Utazásközvetítők Szövetsége

Hiányt pótló mű átfogó tematikával és módszertani megközelítéssel. A turizmus, a szolgáltatásmenedzsment és a marketing kurzusok gyakorlati részének kötelező tananyaga alap- és mesterkurzusokon egyaránt, melyre a szerzők oktatási és gyakorlati tapasztalata nyújt garanciát.

Heidrich Balázs intézetvezető egyetemi docens

Budapesti Gazdasági Főiskola

Hivatkozás: https://mersz.hu/deli-gray-arva-turizmusmarketing-esettanulmanyok//

BibTeXEndNoteMendeleyZotero

Kivonat
fullscreenclose
printsave