Fehér Ferencné, Mák Erzsébet, Molnár Szilvia, Tóth Tímea, Vékony Blanka

Közétkeztetési szakácskönyv


TÖLTÖTT ZSEMLE KERTÉSZ MÓDRA

A zsemlét félbevágjuk, belsejét kiszedjük és tejjel meglocsolva állni hagyjuk. Az apró rózsákra szedett brokkolit gőzben megfőzzük, a többi zöldséget apró kockára vágva vagy durvára reszelve a hagymával együtt megpároljuk. Ízesítjük sóval, lestyánnal. Ezután lazán összekeverjük a kinyomkodott, elmorzsolt zsemlével és a jól lecsurgatott brokkolival. Hozzátesszük a reszelt sajt felét, majd a fél, kivájt zsemlékbe halmozzuk. Meglocsoljuk a maradék tejjel, tetejére szórjuk a félretett sajtot és előmelegített sütőben vagy a kombinált sütő-főző berendezésben pirosra sütjük.

Közétkeztetési szakácskönyv

Tartalomjegyzék


Kiadó: Akadémiai Kiadó

Online megjelenés éve: 2020

ISBN: 978 963 454 543 9

Hivatkozás: https://mersz.hu/feher-mak-molnar-toth-vekony-kozetkeztetesi-szakacskonyv//

BibTeXEndNoteMendeleyZotero

Kivonat
fullscreenclose
printsave