Fehér Ferencné, Mák Erzsébet, Molnár Szilvia, Tóth Tímea, Vékony Blanka

Közétkeztetési szakácskönyv


CSIKÓS TOKÁNY

Magyaros alapot készítünk. Beletesszük a tokányra vágott húst, a felkockázott apró szalonnát, és zúzott fokhagymával, sóval, borssal, köménymaggal, lestyánnal, rozmaringgal ízesítve felöntjük annyi vízzel, amennyi ellepi. Fedő alatt félpuhára párolva ízesítjük a lecsóval. A puha húst behabarjuk.

Közétkeztetési szakácskönyv

Tartalomjegyzék


Kiadó: Akadémiai Kiadó

Online megjelenés éve: 2020

ISBN: 978 963 454 543 9

Hivatkozás: https://mersz.hu/feher-mak-molnar-toth-vekony-kozetkeztetesi-szakacskonyv//

BibTeXEndNoteMendeleyZotero

Kivonat
fullscreenclose
printsave