Fehér Ferencné, Mák Erzsébet, Molnár Szilvia, Tóth Tímea, Vékony Blanka

Közétkeztetési szakácskönyv


NATÚR SERTÉSBORDA

Az egészben megmosott, leszárított, ujjnyi szeletekre felvágott húst kiverjük, széleit (inakat) 3–4 helyen bevágjuk. Sóval ízesítve, lisztben megforgatjuk, majd kevés forró zsiradékban mindkét oldalát pirosra sütve, azonnal tálaljuk. Közétkeztetésben gyakran készül párolt változata, amikor a készre sütés előtt kevés vizet öntünk alá, és abban pároljuk teljesen puhára.

Közétkeztetési szakácskönyv

Tartalomjegyzék


Kiadó: Akadémiai Kiadó

Online megjelenés éve: 2020

ISBN: 978 963 454 543 9

Hivatkozás: https://mersz.hu/feher-mak-molnar-toth-vekony-kozetkeztetesi-szakacskonyv//

BibTeXEndNoteMendeleyZotero

Kivonat
fullscreenclose
printsave