Fehér Ferencné, Mák Erzsébet, Molnár Szilvia, Tóth Tímea, Vékony Blanka

Közétkeztetési szakácskönyv


NATÚR MÁJ

A máj lehet sertés borjú, pulyka vagy csirke máj is. (A 37/2014. (IV. 30.) közétkeztetési rendelet értelmében 1–3 évesnek kizárólag csirkemáj adható.) A kb. 1–1,5 cm-es vágott, lisztben megforgatott (őrölt borssal vagy tetszés szerinti fűszerkeverékkel bedörzsölhetjük) májszeletek mindkét oldalát, kevés forró olajban pirosra sütjük. Megsózva azonnal tálaljuk. Mindig frissen, kell sütni, mivel nem tartható készen.

Közétkeztetési szakácskönyv

Tartalomjegyzék


Kiadó: Akadémiai Kiadó

Online megjelenés éve: 2020

ISBN: 978 963 454 543 9

Hivatkozás: https://mersz.hu/feher-mak-molnar-toth-vekony-kozetkeztetesi-szakacskonyv//

BibTeXEndNoteMendeleyZotero

Kivonat
fullscreenclose
printsave