Fehér Ferencné, Mák Erzsébet, Molnár Szilvia, Tóth Tímea, Vékony Blanka

Közétkeztetési szakácskönyv


KARALÁBÉLEVES

Az 1×1×3 cm hasáb karalábét és vegyes zöldséget félig puhára pároljuk. Közben ízesítjük sóval, törött borssal. Amikor a víz elpárolgott (zsírjára sütés), liszttel meghintve sűrítjük. Ezt követően utóízesítésként hozzámelegítjük a tejfölt.

Közétkeztetési szakácskönyv

Tartalomjegyzék


Kiadó: Akadémiai Kiadó

Online megjelenés éve: 2020

ISBN: 978 963 454 543 9

Hivatkozás: https://mersz.hu/feher-mak-molnar-toth-vekony-kozetkeztetesi-szakacskonyv//

BibTeXEndNoteMendeleyZotero

Kivonat
fullscreenclose
printsave