Fehér Ferencné, Mák Erzsébet, Molnár Szilvia, Tóth Tímea, Vékony Blanka

Közétkeztetési szakácskönyv


TÖLTÖTT CSIRKECOMB

A megtisztított csirkecombok bőrét óvatosan föllazítjuk, anélkül, hogy kiszakadna. A tölteléket nyomózsák segítségével a bőr alá töltjük. A megtöltött combokat olajjal kikent tepsibe tesszük. Kevés vizet öntünk alá, előmelegített, gőzös sütőben sütjük. Saját levével időnként meglocsolva pirosra sütjük.

Közétkeztetési szakácskönyv

Tartalomjegyzék


Kiadó: Akadémiai Kiadó

Online megjelenés éve: 2020

ISBN: 978 963 454 543 9

Hivatkozás: https://mersz.hu/feher-mak-molnar-toth-vekony-kozetkeztetesi-szakacskonyv//

BibTeXEndNoteMendeleyZotero

Kivonat
fullscreenclose
printsave