Fehér Ferencné, Mák Erzsébet, Molnár Szilvia, Tóth Tímea, Vékony Blanka

Közétkeztetési szakácskönyv


ZÖLDSÉGES BUSASZELET

A halszeleteket besózzuk, majd állni hagyjuk. Az étolajon átfuttatjuk a finomra vágott hagymát, összepirítjuk a nagyragura vágott sárgarépával, petrezselyemgyökérrel, zellergumóval és a zsenge zöldborsóval. Megsózzuk, lestyánnal, reszelt szerecsendióval és a finomra vágott petrezselyemzölddel ízesítjük. Belehelyezzük a halszeleteket, majd egy kevés meleg vizet vagy halalaplevet aláöntve, fedő alatt pároljuk. Ne keverjük, hanem az edényt rázogassuk meg néha, hogy a hal össze ne törjön.

Közétkeztetési szakácskönyv

Tartalomjegyzék


Kiadó: Akadémiai Kiadó

Online megjelenés éve: 2020

ISBN: 978 963 454 543 9

Hivatkozás: https://mersz.hu/feher-mak-molnar-toth-vekony-kozetkeztetesi-szakacskonyv//

BibTeXEndNoteMendeleyZotero

Kivonat
fullscreenclose
printsave