Fehér Ferencné, Mák Erzsébet, Molnár Szilvia, Tóth Tímea, Vékony Blanka

Közétkeztetési szakácskönyv


PALACSINTA, KÁPOSZTÁS

A meleg olajban karamellizált cukorhoz hozzáadjuk a finomra reszelt fejes káposztát, majd sóval és borssal ízesítve, mérsékelt tűzön állandóan keverve világosbarnára pirítjuk. A kész palacsintákat párolt káposztával töltjük, és negyedbe hajtva tálaljuk. 2 db tesz ki egy adagot. (1–3 évesek esetén 1 db az adag.)

Közétkeztetési szakácskönyv

Tartalomjegyzék


Kiadó: Akadémiai Kiadó

Online megjelenés éve: 2020

ISBN: 978 963 454 543 9

Hivatkozás: https://mersz.hu/feher-mak-molnar-toth-vekony-kozetkeztetesi-szakacskonyv//

BibTeXEndNoteMendeleyZotero

Kivonat
fullscreenclose
printsave