Fehér Ferencné, Mák Erzsébet, Molnár Szilvia, Tóth Tímea, Vékony Blanka

Közétkeztetési szakácskönyv


PALACSINTA, TÚRÓS

Az áttört tehéntúrót összekeverjük tojássárgájával, reszelt citromhéjjal, mosott mazsolával, fele porcukorral és egyharmad tejföllel, majd lazítjuk a kemény habbá vert tojásfehérjével. A megtöltött, felgöngyölt és végeinél behajtott palacsintákat egymásmellé szorosan fektetve, tepsibe vagy hőálló üvegtálba tesszük, majd tejföllel megkenve, előmelegített sütőben pirosra sütjük. A maradék porcukorral meghintve tálaljuk.

Közétkeztetési szakácskönyv

Tartalomjegyzék


Kiadó: Akadémiai Kiadó

Online megjelenés éve: 2020

ISBN: 978 963 454 543 9

Hivatkozás: https://mersz.hu/feher-mak-molnar-toth-vekony-kozetkeztetesi-szakacskonyv//

BibTeXEndNoteMendeleyZotero

Kivonat
fullscreenclose
printsave