Fehér Ferencné, Mák Erzsébet, Molnár Szilvia, Tóth Tímea, Vékony Blanka

Közétkeztetési szakácskönyv


SAJTOS RÚD

A hagyományos módon tejföllel dúsított omlós tésztát készítünk. A pihentetett tésztát, lisztezett deszkán 10–12 mm vastagságúra nyújtva megkenjük tojással, majd ciframetélővel (derelyevágó) 1 cm széles és 6 cm hosszú csíkokat vágunk. Tetejét megszórjuk reszelt sajttal, majd sütőlapra téve, előmelegített kb. 220 °C-os sütőben megsütjük.

Közétkeztetési szakácskönyv

Tartalomjegyzék


Kiadó: Akadémiai Kiadó

Online megjelenés éve: 2020

ISBN: 978 963 454 543 9

Hivatkozás: https://mersz.hu/feher-mak-molnar-toth-vekony-kozetkeztetesi-szakacskonyv//

BibTeXEndNoteMendeleyZotero

Kivonat
fullscreenclose
printsave