Fehér Ferencné, Mák Erzsébet, Molnár Szilvia, Tóth Tímea, Vékony Blanka

Közétkeztetési szakácskönyv


TÖLTÖTT SÜLT ALMA

A mosott, karalábévájóval kifúrt, apró kockákra vágott naranccsal ízesített túrókrémmel megtöltött almákat sütőlapra helyezve, előmelegített közepes hőmérsékletű sütőben megsütjük. (Változataként tölthetjük darált dióval – mandulával, mogyoróval, őrölt mákkal – összekevert lekvárral is. Ekkor persze változik az energia- és tápanyag-összetétele, valamint allergéntartalma.)

Közétkeztetési szakácskönyv

Tartalomjegyzék


Kiadó: Akadémiai Kiadó

Online megjelenés éve: 2020

ISBN: 978 963 454 543 9

Hivatkozás: https://mersz.hu/feher-mak-molnar-toth-vekony-kozetkeztetesi-szakacskonyv//

BibTeXEndNoteMendeleyZotero

Kivonat
fullscreenclose
printsave