Fehér Ferencné, Mák Erzsébet, Molnár Szilvia, Tóth Tímea, Vékony Blanka

Közétkeztetési szakácskönyv


EPERTURMIX

A felforralt és kihűtött tejet az alaposan megmosott eperrel (fagyasztott eper esetén felfőzött és lehűtött) és kristálycukorral habosra összeturmixoljuk. Mindig közvetlenül a tálalás előtt készítsük el. Tetszés szerint, egyéb gyümölcsből is készíthető, például málnából, ribizliből, őszibarackból, banánból stb. Ekkor persze változik az energia- és tápanyag-összetétele, valamint allergéntartalma.

Közétkeztetési szakácskönyv

Tartalomjegyzék


Kiadó: Akadémiai Kiadó

Online megjelenés éve: 2020

ISBN: 978 963 454 543 9

Hivatkozás: https://mersz.hu/feher-mak-molnar-toth-vekony-kozetkeztetesi-szakacskonyv//

BibTeXEndNoteMendeleyZotero

Kivonat
fullscreenclose
printsave