Fehér Ferencné, Mák Erzsébet, Molnár Szilvia, Tóth Tímea, Vékony Blanka

Közétkeztetési szakácskönyv


TEA

Forrásba lévő vízzel leforrázzuk a szűrőkanálban vagy szűrőtasakban lévő teafüvet. Az edényt levesszük a tűzről, és letakarjuk. Néhány perces (kb. 3–5 perc) állás után kivesszük a teát, majd ízesítjük cukorral és citromlével. Óvodásoknál, bölcsődéseknél célszerűbb a teafüvet forrázni, és ekkor nem szükséges az áztatás.

Közétkeztetési szakácskönyv

Tartalomjegyzék


Kiadó: Akadémiai Kiadó

Online megjelenés éve: 2020

ISBN: 978 963 454 543 9

Hivatkozás: https://mersz.hu/feher-mak-molnar-toth-vekony-kozetkeztetesi-szakacskonyv//

BibTeXEndNoteMendeleyZotero

Kivonat
fullscreenclose
printsave