Fehér Ferencné, Mák Erzsébet, Molnár Szilvia, Tóth Tímea, Vékony Blanka

Közétkeztetési szakácskönyv


GYÜMÖLCSÖS TÚRÓKRÉM

Az áttört túrót jól összedolgozzuk a cukrozott tejföllel, és elkeverjük benne a megmosott mazsolát. Tetszés szerint ízesíthetjük idényjellegű, friss gyümölccsel is, például egres, szőlő, ribizli stb. Ekkor persze változik az energia- és tápanyag-összetétele, valamint allergéntartalma.

Közétkeztetési szakácskönyv

Tartalomjegyzék


Kiadó: Akadémiai Kiadó

Online megjelenés éve: 2020

ISBN: 978 963 454 543 9

Hivatkozás: https://mersz.hu/feher-mak-molnar-toth-vekony-kozetkeztetesi-szakacskonyv//

BibTeXEndNoteMendeleyZotero

Kivonat
fullscreenclose
printsave