Fehér Ferencné, Mák Erzsébet, Molnár Szilvia, Tóth Tímea, Vékony Blanka

Közétkeztetési szakácskönyv


5. Különleges levesek

 
  • Általános leírás: A különleges leveseket készítés és általános anyagkiszabás tekintetében nem lehet közösen jellemezni. Az ide tartozó ételek általában a fentebbi levescsoportok valamelyikébe is besorolhatók. (Pl. Újházy-tyúkhúsleves, alföldi gulyásleves, Jókai-bableves, áfonyaleves stb.)
 

Közétkeztetési szakácskönyv

Tartalomjegyzék


Kiadó: Akadémiai Kiadó

Online megjelenés éve: 2020

ISBN: 978 963 454 543 9

Hivatkozás: https://mersz.hu/feher-mak-molnar-toth-vekony-kozetkeztetesi-szakacskonyv//

BibTeXEndNoteMendeleyZotero

Kivonat
fullscreenclose
printsave