Fehér Ferencné, Mák Erzsébet, Molnár Szilvia, Tóth Tímea, Vékony Blanka

Közétkeztetési szakácskönyv


ZÖLDSÉGLEVES

A feldarabolt zöldségféléket, az egészben hagyott vöröshagymával ízesítve puhára pároljuk. Amikor puha, kivesszük a vöröshagymát, zsírjára sütjük, és liszttel meghintve besűrítjük. Tálaláskor a megmaradt friss petrezselyemmel szórjuk. Közétkeztetésben, tekintettel a nagy adagszámra, a párolás, hintés helyett főzéssel és petrezselyemmel ízesített fehér rántással sűrítve készítik.

Közétkeztetési szakácskönyv

Tartalomjegyzék


Kiadó: Akadémiai Kiadó

Online megjelenés éve: 2020

ISBN: 978 963 454 543 9

Hivatkozás: https://mersz.hu/feher-mak-molnar-toth-vekony-kozetkeztetesi-szakacskonyv//

BibTeXEndNoteMendeleyZotero

Kivonat
fullscreenclose
printsave