Fehér Ferencné, Mák Erzsébet, Molnár Szilvia, Tóth Tímea, Vékony Blanka

Közétkeztetési szakácskönyv


CSŐBENSÜLT KARFIOL

A karfiolrózsákat gőzben puhára főzzük a kombinált sütő-főző berendezésben. Gasztronorm tepsibe tesszük, leöntjük a Mornay-mártással – a Mornay-mártás a gratinmártásba kevert fél adag reszelt sajt és felvert tojásfehérje. Ezt követően rászórjuk a mártásból visszamaradt maradék sajtot. Sütőbe téve addig sütjük, amíg a mártás megemelkedik és a teteje szépen megpirul.

Közétkeztetési szakácskönyv

Tartalomjegyzék


Kiadó: Akadémiai Kiadó

Online megjelenés éve: 2020

ISBN: 978 963 454 543 9

Hivatkozás: https://mersz.hu/feher-mak-molnar-toth-vekony-kozetkeztetesi-szakacskonyv//

BibTeXEndNoteMendeleyZotero

Kivonat
fullscreenclose
printsave