Fehér Ferencné, Mák Erzsébet, Molnár Szilvia, Tóth Tímea, Vékony Blanka

Közétkeztetési szakácskönyv


KELKÁPOSZTA-FŐZELÉK

A megmosott, torzsájától megfosztott kelkáposztát cikkekre vágjuk, míg a megtisztított burgonyát 2×2×2 cm-es kockákra. Együtt, sós, köménymaggal és majoránnával ízesített vízben puhára főzzük – ha a kelkáposzta túl öreg, akkor annak a főzését előbb kell kezdeni. Fokhagymával ízesített magyaros rántással sűrítjük. Szükség szerint utóízesítjük.

Közétkeztetési szakácskönyv

Tartalomjegyzék


Kiadó: Akadémiai Kiadó

Online megjelenés éve: 2020

ISBN: 978 963 454 543 9

Hivatkozás: https://mersz.hu/feher-mak-molnar-toth-vekony-kozetkeztetesi-szakacskonyv//

BibTeXEndNoteMendeleyZotero

Kivonat
fullscreenclose
printsave