Fehér Ferencné, Mák Erzsébet, Molnár Szilvia, Tóth Tímea, Vékony Blanka

Közétkeztetési szakácskönyv


PARAJFŐZELÉK

Fehérrántást készítünk, amibe beletesszük a péppé zúzott fokhagymát, és a felengedett, parajpürét. Alaposan elkeverjük, majd kevés hideg vízzel felengedve csomómentesre keverjük. Tűzre visszatéve felmelegítjük, és hozzáöntjük a meleg tejet. Ízesítjük sóval, borssal és 8–10 percig kiforraljuk.

Közétkeztetési szakácskönyv

Tartalomjegyzék


Kiadó: Akadémiai Kiadó

Online megjelenés éve: 2020

ISBN: 978 963 454 543 9

Hivatkozás: https://mersz.hu/feher-mak-molnar-toth-vekony-kozetkeztetesi-szakacskonyv//

BibTeXEndNoteMendeleyZotero

Kivonat
fullscreenclose
printsave