Fehér Ferencné, Mák Erzsébet, Molnár Szilvia, Tóth Tímea, Vékony Blanka

Közétkeztetési szakácskönyv


BROKKOLI-KRÉMLEVES*/-PÜRÉLEVES**

A brokkoli rózsákat enyhén sós vízben feltesszük főni. Amikor puha, petrezselymes fehérrántással sűrítjük. Pürésítjük, majd a főzőtejszínt óvatosan hozzácsurgatjuk a leveshez. A tűzre visszatéve összeforraljuk, ügyelve arra, hogy ne csapódjon ki a tejszín fehérjéje.

Közétkeztetési szakácskönyv

Tartalomjegyzék


Kiadó: Akadémiai Kiadó

Online megjelenés éve: 2020

ISBN: 978 963 454 543 9

Hivatkozás: https://mersz.hu/feher-mak-molnar-toth-vekony-kozetkeztetesi-szakacskonyv//

BibTeXEndNoteMendeleyZotero

Kivonat
fullscreenclose
printsave