Fehér Ferencné, Mák Erzsébet, Molnár Szilvia, Tóth Tímea, Vékony Blanka

Közétkeztetési szakácskönyv


RIZI-BIZI

A kiválogatott rizst folyó víz alatt gyorsan megmossuk, alaposan lecsepegtetjük, megpároljuk. Rizs esetében a párolás főzési szakaszában belerakjuk a megtisztított, egészben hagyott vöröshagymát, és fedővel lefedve puhára pároljuk. Közben kevergetni nem szabad, csak pecsenyevillával óvatosan fölrázni. Ha elkészült hozzákeverjük a külön elkészített petrezselyemmel együtt párolt zöldborsót. A keverést 10–15 adagonként érdemes végezni.

Közétkeztetési szakácskönyv

Tartalomjegyzék


Kiadó: Akadémiai Kiadó

Online megjelenés éve: 2020

ISBN: 978 963 454 543 9

Hivatkozás: https://mersz.hu/feher-mak-molnar-toth-vekony-kozetkeztetesi-szakacskonyv//

BibTeXEndNoteMendeleyZotero

Kivonat
fullscreenclose
printsave