Fehér Ferencné, Mák Erzsébet, Molnár Szilvia, Tóth Tímea, Vékony Blanka

Közétkeztetési szakácskönyv


OROSZ HÚSSALÁTA

A főtt vagy sült húst, a héjában főtt, meghámozott burgonyát, az uborkát, az almát és a kemény tojásokat egyenletes szeletekre vágjuk. Ízesítjük egy kevés sóval, citromlével, borssal és rövid ideig állni hagyjuk, majd óvatosan, hogy össze ne törjön, elkeverjük a tartármártással. Adagonként üvegtányérra halmozva bevonjuk sűrű tartármártással és díszítjük tojásgerezddel.

Közétkeztetési szakácskönyv

Tartalomjegyzék


Kiadó: Akadémiai Kiadó

Online megjelenés éve: 2020

ISBN: 978 963 454 543 9

Hivatkozás: https://mersz.hu/feher-mak-molnar-toth-vekony-kozetkeztetesi-szakacskonyv//

BibTeXEndNoteMendeleyZotero

Kivonat
fullscreenclose
printsave