Fehér Ferencné, Mák Erzsébet, Molnár Szilvia, Tóth Tímea, Vékony Blanka

Közétkeztetési szakácskönyv


TÉLI VITAMINSALÁTA

A joghurtot vagy kefirt alaposan összekeverjük a hajszálvékony karikákra szelt póréhagymával, az olívaolajjal, a citromok kifacsart, leszűrt levével és sóval, majd ráöntjük az előkészített zöldségre. A sárgarépát vékony metéltre daraboljuk, a fejes káposztát legyaluljuk, a retket durvára reszelve adjuk a salátához és néhányszor átkeverve hűtőszekrényben érleljük tálalásig. Tálaláskor tetejét megszórhatjuk finomra reszelt sárgarépával, vagy apróra vágott petrezselyemzölddel.

Közétkeztetési szakácskönyv

Tartalomjegyzék


Kiadó: Akadémiai Kiadó

Online megjelenés éve: 2020

ISBN: 978 963 454 543 9

Hivatkozás: https://mersz.hu/feher-mak-molnar-toth-vekony-kozetkeztetesi-szakacskonyv//

BibTeXEndNoteMendeleyZotero

Kivonat
fullscreenclose
printsave