Fehér Ferencné, Mák Erzsébet, Molnár Szilvia, Tóth Tímea, Vékony Blanka

Közétkeztetési szakácskönyv


SOPSZKA SALÁTA

A megmosott, megtisztított uborkát, paradicsomot, lilahagymát felkockázzuk. Meglocsoljuk az olíva olajjal elkevert borecettel, amit sóval ízesítettünk. Lazán átkeverjük, majd rövid ideig hűtőben állni hagyjuk. Tálalás előtt a tetejét megszórjuk a kockára vágott juhsajttal.

Közétkeztetési szakácskönyv

Tartalomjegyzék


Kiadó: Akadémiai Kiadó

Online megjelenés éve: 2020

ISBN: 978 963 454 543 9

Hivatkozás: https://mersz.hu/feher-mak-molnar-toth-vekony-kozetkeztetesi-szakacskonyv//

BibTeXEndNoteMendeleyZotero

Kivonat
fullscreenclose
printsave