Barcs István (szerk.)

Egészségügyi mikrobiológia 7.


Az élelmiszeriparban alkalmazott környezeti higiéniai ellenőrzések

Bármilyen korszerű egy üzem, és kiváló minőségű alapanyagokkal, nyersanyagokkal dolgozik, ha nem megfelelő a környezet és a gépek, berendezések tisztasága, ha folyamatos karbantartásunk nem megoldott, az komoly szennyeződéshez és minőségromláshoz vezet. Nagyon fontos az ott dolgozók személyi tisztasága, higiénés szemlélete, valamint a hulladékok szakszerű elhelyezése, és a folyamatos kártevő- és rágcsálómentesítés az üzemben és környezetében.

Egészségügyi mikrobiológia 7.

Tartalomjegyzék


Kiadó: Akadémiai Kiadó

Online megjelenés éve: 2020

Hivatkozás: https://mersz.hu/barcs-egeszsegugyi-mikrobiologia-7//

BibTeXEndNoteMendeleyZotero

Kivonat
fullscreenclose
printsave