Barcs István (szerk.)

Egészségügyi mikrobiológia 7.


Diétás élelmiszerek

A diétás élelmiszer összetétele miatt gyógyélelmezés kiegészítésére előállított termék. A növelt tápértékű vagy a csökkentett kalóriájú élelmiszer nem minősül diétás élelmiszernek. A gyártás elindításához kérelmet kell benyújtani, melyhez mellékelni kell a termék leírását, valamint, hogy a készítmény milyen diétás étrend céljait szolgálja. Elbírálásánál az Országos Dietetikai Intézet véleményét is ki kell kérni.

Egészségügyi mikrobiológia 7.

Tartalomjegyzék


Kiadó: Akadémiai Kiadó

Online megjelenés éve: 2020

Hivatkozás: https://mersz.hu/barcs-egeszsegugyi-mikrobiologia-7//

BibTeXEndNoteMendeleyZotero

Kivonat
fullscreenclose
printsave