Barcs István (szerk.)

Egészségügyi mikrobiológia 7.


Világkereskedelem

A Kereskedelmi Világszervezet megalakulásával a nemzetközi élelmiszer-kereskedelem robbanásszerűen fejlődni kezdett. A közlekedés és a szállító eszközök fejlődésével az élelmiszerek rövid idő alatt nagy távolságra eljutottak. Az élelmiszer-előállítás technológiái lehetővé tették azt, hogy az élelmiszereket egyre nagyobb tömegben állítsák elő. Ez magában hordozza az azonnal, több országra kiterjedő, nagy betegszámmal járó élelmiszer eredetű megbetegedések lehetőségeinek is a létrejöttét.

Egészségügyi mikrobiológia 7.

Tartalomjegyzék


Kiadó: Akadémiai Kiadó

Online megjelenés éve: 2020

Hivatkozás: https://mersz.hu/barcs-egeszsegugyi-mikrobiologia-7//

BibTeXEndNoteMendeleyZotero

Kivonat
fullscreenclose
printsave