Vogronics Péterné (szerk.)

Élelmezés-egészségtan II.


Élelmiszertörvény, EüM. rendelet az élelmiszerek élelmezés-egészségügyi mikrobiológiai szennyeződésének elhárításáról

Az 1976. évi törvény az élelmiszerekről, tartalmazza azokat az előírásokat, amiknek eleget kell tenni a terménynek, illetőleg a terméknek egészségügyi szempontból, hogy azok felhasználhatók legyenek. Élelmiszerekre vonatkozóan előírja az élelmezés-egészségügyi jellemzőket, kötelezővé teszi azok betartását, előírja a rendszeres hatósági ellenőrzést. Az élelmiszertörvény korszerűsítése folyamatban van.

Élelmezés-egészségtan II.

Tartalomjegyzék


Kiadó: Akadémiai Kiadó

Online megjelenés éve: 2020

ISBN: 978 963 454 519 4

Hivatkozás: https://mersz.hu/vogronics-elelmezes-egeszsegtan-2//

BibTeXEndNoteMendeleyZotero

Kivonat
fullscreenclose
printsave