Vogronics Péterné (szerk.)

Élelmezés-egészségtan II.


Környezet- és személyi higiénés vizsgálatok

Az élelmiszerek a termelés, gyártás, forgalmazás folyamataiban, különböző anyagokkal, személyekkel kerülnek érintkezésbe. Ezek a személyek, anyagok, – amennyiben fertőzöttek, illetve szennyezettek – az egyébként megfelelő élelmszert szennyezhetik. Ezért az élelmiszerek vizsgálata mellett, lényeges a személyi- és környezet-higiénés vizsgálatok elvégzése. Gyakran ezek a vizsgálatok adnak felvilágosítást az élelmiszer szennyezettségének eredetéről.

Élelmezés-egészségtan II.

Tartalomjegyzék


Kiadó: Akadémiai Kiadó

Online megjelenés éve: 2020

ISBN: 978 963 454 519 4

Hivatkozás: https://mersz.hu/vogronics-elelmezes-egeszsegtan-2//

BibTeXEndNoteMendeleyZotero

Kivonat
fullscreenclose
printsave