Vogronics Péterné (szerk.)

Élelmezés-egészségtan II.


Általános és célzott tisztasági vizsgálatok

Az élelmiszerek gyártásának, forgalmazásának higiénés ellenőrzése a gyártó és forgalmazó vállalatoknak is elsőrendű kötelessége. Ez a belső ellenőrzés. Az egészségügyi és élelmiszer-vizsgáló szerveknek a feladata, vizsgálni a belső ellenőrzés hatékonyságát, valamint az élelmiszerek, a gyártáshoz szükséges anyagok, felszerelések és a munkafolyamatokban résztvevők személyi higiénéjét.

Élelmezés-egészségtan II.

Tartalomjegyzék


Kiadó: Akadémiai Kiadó

Online megjelenés éve: 2020

ISBN: 978 963 454 519 4

Hivatkozás: https://mersz.hu/vogronics-elelmezes-egeszsegtan-2//

BibTeXEndNoteMendeleyZotero

Kivonat
fullscreenclose
printsave