Tátrai-Németh Katalin, Csajbókné Csobod Éva, Czékmán Ervin

Élelmezési menedzsment


Az élelmezési ellátás biztosítása

A közétkeztetést mint a közös társadalmi szükséglet kielégítését, vagyis a jogosultak napi egyszeri vagy többszöri ellátását az állam intézményrendszerének keretein belül valósítja meg. Jogszabályok rendelkeznek ennek feltételeiről, módjáról (pl. 37/2014. [IV. 30.] EMMI rendelet a közétkeztetésre vonatkozó táplálkozás-egészségügyi előírásokról; 1997. évi XXXI. törvény a gyermekek védelméről és a gyámügyi igazgatásról; 60/2003. [X. 20.] ESZCSM rendelet az egészségügyi szolgáltatások nyújtásához szükséges szakmai minimumfeltételekről; 1993. évi III. törvény a szociális igazgatásról és szociális ellátásokról; 2011. évi CXC. törvény a nemzeti köznevelésről).

Élelmezési menedzsment

Tartalomjegyzék


Kiadó: Akadémiai Kiadó

Online megjelenés éve: 2020

ISBN: 978 963 454 534 7

Hivatkozás: https://mersz.hu/tatrai-csajbokne-czekman-elelmezesi-menedzsment//

BibTeXEndNoteMendeleyZotero

Kivonat
fullscreenclose
printsave