Tátrai-Németh Katalin, Csajbókné Csobod Éva, Czékmán Ervin

Élelmezési menedzsment


Tárgyi feltételek

Az élelmezési üzem munkafolyamataiban aktívan részt vevő eszközöket, amelyek hozzájárulnak a termeléshez, az anyagban változást idéznek elő, gépeknek nevezzük. Azok az eszközök – munkaasztalok, polcok, székek –, amelyeken a munkát végzik, a berendezési tárgyak. Az egyéb eszközök csoportjába soroljuk a különböző kéziszerszámokat, edényeket. A gépek lehetnek egycélúak vagy univerzálisak, illetve kézi, asztali vagy állványra szerelt változatúak.

Élelmezési menedzsment

Tartalomjegyzék


Kiadó: Akadémiai Kiadó

Online megjelenés éve: 2020

ISBN: 978 963 454 534 7

Hivatkozás: https://mersz.hu/tatrai-csajbokne-czekman-elelmezesi-menedzsment//

BibTeXEndNoteMendeleyZotero

Kivonat
fullscreenclose
printsave