Tátrai-Németh Katalin, Csajbókné Csobod Éva, Czékmán Ervin

Élelmezési menedzsment


A közétkeztetés feladata, célja

A közétkeztetésnek meg kell felelnie a vele szemben támasztott társadalmi és gazdasági elvárásoknak. Szervezett közösségi ellátásként gondoskodnia kell az adott közösség részére megfelelő összetételű ételek biztosításáról, tevékenységével szerepet vállal a lakosság egészségnevelésében, példát mutatva a helyes táplálkozásra. Termelő tevékenységet végző gazdálkodási egységként törekednie kell a minél optimálisabb ráfordítással minél nagyobb eredmény elérésére.

Élelmezési menedzsment

Tartalomjegyzék


Kiadó: Akadémiai Kiadó

Online megjelenés éve: 2020

ISBN: 978 963 454 534 7

Hivatkozás: https://mersz.hu/tatrai-csajbokne-czekman-elelmezesi-menedzsment//

BibTeXEndNoteMendeleyZotero

Kivonat
fullscreenclose
printsave