Tátrai-Németh Katalin, Csajbókné Csobod Éva, Czékmán Ervin

Élelmezési menedzsment


Belső szabályzatok

A belső szabályzatokban a központi jogszabályok, az alapító felügyelet által meghatározott követelmények, valamint a helyi körülmények és sajátosságok figyelembevételével rögzítik a feladatellátás és gazdálkodás rendjét. Ezek a gazdálkodási jogkörtől, az ellátott feladattól és a szervezet nagyságától függnek. Vannak olyan belső szabályzatok, melyeket jogszabályok alapján kötelező elkészíteni. A jól elkészített szabályzatokkal időt és energiát lehet megtakarítani, például egy új dolgozót, amennyiben már megismerte a rá vonatkozó előírásokat, könnyebb betanítani. A belső szabályzatok akkor érik el céljukat, ha rendszeresen aktualizálják azokat. Néhány belső szabályzat a teljesség igénye nélkül:

Élelmezési menedzsment

Tartalomjegyzék


Kiadó: Akadémiai Kiadó

Online megjelenés éve: 2020

ISBN: 978 963 454 534 7

Hivatkozás: https://mersz.hu/tatrai-csajbokne-czekman-elelmezesi-menedzsment//

BibTeXEndNoteMendeleyZotero

Kivonat
fullscreenclose
printsave