Tátrai-Németh Katalin, Csajbókné Csobod Éva, Czékmán Ervin

Élelmezési menedzsment


A közétkeztetés területei

A közétkeztetési rendszerünkben valamennyi korosztály érintett. Az élelmezési ellátásra való jogosultság feltétele, hogy az élelmezést biztosító intézménnyel jogviszonyt kell létesíteni. Jogosultságot lehet szerezni oktatási intézménybe beiratkozással vagy felvétellel; egészségügyi intézménybe a jogosultság feltétele a betegfelvétel. Munkahelyi élelmezésre elsősorban az ott dolgozók jogosultak, de amennyiben az élelmezési üzemnek van szabad kapacitása, külső vendég étkezőket is fogadhat.

Élelmezési menedzsment

Tartalomjegyzék


Kiadó: Akadémiai Kiadó

Online megjelenés éve: 2020

ISBN: 978 963 454 534 7

Hivatkozás: https://mersz.hu/tatrai-csajbokne-czekman-elelmezesi-menedzsment//

BibTeXEndNoteMendeleyZotero

Kivonat
fullscreenclose
printsave