Tátrai-Németh Katalin, Csajbókné Csobod Éva, Czékmán Ervin

Élelmezési menedzsment


Recept listázása

Természetesen receptet nyomtatni többféle módon is lehet. Ez lehet a gyártói leírás, amikor a recepten belül a gyártói leírásban egy adagra vetített főbb tápanyagok, a konyhatechnológia, századagos kiszabás, allergén információ is kinyomtatható, lehet az Alt+B együttes leütésével további biológiai értékekről adatot kapni, illetve az F9 billentyű leütésével paraméterezhető, milyen információkat tartalmazzon a lista.

Élelmezési menedzsment

Tartalomjegyzék


Kiadó: Akadémiai Kiadó

Online megjelenés éve: 2020

ISBN: 978 963 454 534 7

Hivatkozás: https://mersz.hu/tatrai-csajbokne-czekman-elelmezesi-menedzsment//

BibTeXEndNoteMendeleyZotero

Kivonat
fullscreenclose
printsave