Ferencz Jácint (szerk.)

Munkajog és társadalombiztosítási jog


Munkajog és társadalombiztosítási jog

Tartalomjegyzék


Kiadó: Akadémiai Kiadó – Ludovika Egyetemi Kiadó

Online megjelenés éve: 2023

ISBN: 978 963 454 951 2

DOI: 10.1556/9789634549512

A szélesebb értelemben vett munkajogi szakterület áthatja mindennapi életünket, az ezzel kapcsolatos ismeretek minden munkáltató és munkavállaló számára fontosak. A munkajoggal professzionálisan foglalkozó jogászok abban segítik a jogkeresőket, hogy az ezekből az életviszonyokból származó konfliktusokat megnyugtatóan oldhassák meg. Ennek okán képezi ez az ismeretkör a jogi szakvizsga részét.

A jogi szakvizsgára készülők, munkajoggal rendszeresen vagy alkalomszerűen foglalkozó jogászok, egyetemi hallgatók, munkavállalók és munkáltatók is haszonnal forgathatják a könyvet, amely a munkajogi és társadalombiztosítási jogi ismeretek tematikus, a jogi szakvizsga-tételsor felépítéséhez igazodó, tételszerű bemutatására törekszik.

A kötet szerzői mindannyian gyakorló munkajogászok és társadalombiztosítási joggal foglalkozó szakemberek, akik könnyen tanulható, jól áttekinthető, szakkönyvként is használható művet kívántak a tisztelt Olvasó kezébe adni.

Hivatkozás: https://mersz.hu/ferencz-munkajog-es-tarsadalombiztositasi-jog//

BibTeXEndNoteMendeleyZotero
Kedvenceimhez adás

A kiadványokat, képeket, kivonataidat kedvencekhez adhatod, hogy a tanulmányaidhoz, kutatómunkádhoz szükséges anyagok mindig kéznél legyenek.

Ha nincs még felhasználói fiókod, regisztrálj most,
vagy lépj be a meglévővel!

Személyes mappák
Mappába rendezés

A kiadványokat, képeket mappákba rendezheted, hogy a tanulmányaidhoz, kutatómunkádhoz szükséges anyagok mindig kéznél legyenek.

A MeRSZ+ funkciókért válaszd az egyéni előfizetést!

Személyes mappák
Kivonatszerkesztés

Intézményi hozzáféréssel az eddig elkészült kivonataidat megtekintheted, de újakat már nem hozhatsz létre.

A MeRSZ+ funkciókért válaszd az egyéni előfizetést!

Kivonatkészítés
Folyamatos görgetés

Választhatsz, hogy fejezetről fejezetre lapozva vagy inkább folyamatosan olvasnád-e a könyveket. A görgetősávon mindig láthatod, hol tartasz, mintha csak egy nyomtatott könyvet tartanál a kezedben.

A MeRSZ+ funkciókért válaszd az egyéni előfizetést!

Folyamatos görgetés
Kivonat
fullscreenclose
printsave