Molnár György

Protokoll az üzleti életben


A magyar konyha

Egy nép étkezési szokásait, konyhájának sajátosságait sok tényező befolyásolja. A földrajzi, éghajlati viszonyok, az ipar, a mezőgazdaság fejlettsége, a feldolgozó élelmiszeripar színvonala, történelmi hagyományok. A magyar konyha az elmúlt évszázadok során folyamatosan tökéletesedett, megteremtette maga külön gasztronómiai világát. Az ősöktől örökölt ételek, és ízek mellett meghonosította az ázsiai pásztornépektől átvett száraztésztákat, a Közép-Amerikából származó paprikát. Az olasz udvari szakácsoktól a fokhagyma és a vöröshagyma használati ismertük meg.

Protokoll az üzleti életben

Tartalomjegyzék


Kiadó: Akadémiai Kiadó

Online megjelenés éve: 2017

ISBN: 978 963 454 144 8

Hivatkozás: https://mersz.hu/molnar-protokoll-az-uzleti-eletben//

BibTeXEndNoteMendeleyZotero

Kivonat
fullscreenclose
printsave