Erdei János

Somlói galuskás gulyásleves

Tanulságos történetek a turizmusmarketing világából


A leghálásabb törzsvendégek

Minden szállodás, éttermes szakmai életének legszebb pillanatai közé tartozik, amikor kedvenc törzsvendégei teszik tiszteletüket nála. Azért nagyszerű a vendéglátóhelyeket üzemeltető élete, mert ki sem kell mennie ahhoz a házából, hogy társadalmi életet éljen; a vendégek jönnek hozzá, s feladata, hogy méltóan köszöntse, kényeztesse, szórakoztassa és búcsúztassa őket – a visszatérésükig. Valójában egy szálloda, étterem valós értékét a személyi állománya mellett az határozza meg leginkább, hány és milyen minőségű törzsvendége van. A törzs- és visszatérő vendégek között is különleges helyet foglalnak el azok, akik annyira magukénak érzik kedvenc szállodájukat, éttermüket, hogy saját termékeikkel, szolgáltatásaikkal, művészetükkel, képességeikkel, készségeikkel is hozzá kívánnak járulni a sikeréhez. Ők aztán igazi családtagok, egészen speciális keveréke a legközvetlenebb munkatársnak, barátnak, drukkernek. S alighanem ők a szálloda, étterem legmegszállottabb reklámemberei is, hiszen ismerőseik, barátaik népes seregét hozzák rendre magukkal.

Somlói galuskás gulyásleves

Tartalomjegyzék


Kiadó: Akadémiai Kiadó

Online megjelenés éve: 2017

ISBN: 978 963 454 143 1

Hivatkozás: https://mersz.hu/erdei-somloi-galuskas-gulyasleves//

BibTeXEndNoteMendeleyZotero

Kivonat
fullscreenclose
printsave