Papp Ilona (szerk.)

Szálloda- és vendéglátásmenedzsment


Az értékesítés sajátosságai − értékesítési módok

Az üzleti tevékenység legizgalmasabb mozzanata az értékesítés. Ekkor dől el a vállalkozás sikere vagy kudarca, az eladás által realizált bevételek adják a munka gazdasági jellegű értelmét. Az értékesítés eredményessége a jelen mellett meghatározza a jövőt is, a sikeres eladás újabb eladásokat – a vendég oldaláról nézve vásárlásokat generál. Nem véletlen, hogy az éttermek étlapjain gyakran találkozunk a következő, nem túl eredeti, de annál kifejezőbb megfogalmazással: „Ha ízlett az ételünk, mondja el mindenkinek, ha nem, akkor csak velünk ossza meg véleményét.”

Szálloda- és vendéglátásmenedzsment

Tartalomjegyzék


Kiadó: Akadémiai Kiadó

Online megjelenés éve: 2017

ISBN: 978 963 454 147 9

Hivatkozás: https://mersz.hu/papp-szalloda-es-vendeglatasmenedzsment//

BibTeXEndNoteMendeleyZotero

Kivonat
fullscreenclose
printsave