Papp Ilona (szerk.)

Szálloda- és vendéglátásmenedzsment


Építészeti szempontból

a magyarországi szállodák kategorizálására vonatkozó új, tervezett szabályozás szerint az a szálloda, amely megfelel a minimum 3*-os szállodákra előírt követelményeknek; kastély, kúria, palota, vagy más kastélyjellegű épületben üzemel. Rendelkezik bemutatható történelmi háttérrel és ehhez igazodó, magas színvonalú szolgáltatásokkal, továbbá üzemeltetője folyamatosan biztosítja az épített kulturális örökség és a gasztronómiai hagyományok ápolását.

Szálloda- és vendéglátásmenedzsment

Tartalomjegyzék


Kiadó: Akadémiai Kiadó

Online megjelenés éve: 2017

ISBN: 978 963 454 147 9

Hivatkozás: https://mersz.hu/papp-szalloda-es-vendeglatasmenedzsment//

BibTeXEndNoteMendeleyZotero

Kivonat
fullscreenclose
printsave