Fehér Ferencné, Mák Erzsébet, Molnár Szilvia, Tóth Tímea, Vékony Blanka

Közétkeztetési szakácskönyv


BÉCSI SZELET

A megfelelően előkészített húst a rostokra merőlegesen szeleteljük fel. Az átlagosnál valamivel vékonyabbra verjük ki, majd szükség szerint szélén a hártyás részt bevagdossuk, mindkét oldalát megsózzuk. Lisztbe, a tejjel elkevert felvert tojásba és zsemlemorzsába mártva, kiolajozott tepsibe rakjuk. Felületüket olajjal megspriccelve megsütjük a sütőben, vagy a kombinált sütő-főző berendezésben.

Közétkeztetési szakácskönyv

Tartalomjegyzék


Kiadó: Akadémiai Kiadó

Online megjelenés éve: 2020

ISBN: 978 963 454 543 9

Hivatkozás: https://mersz.hu/feher-mak-molnar-toth-vekony-kozetkeztetesi-szakacskonyv//

BibTeXEndNoteMendeleyZotero

Kivonat
fullscreenclose
printsave