Fehér Ferencné, Mák Erzsébet, Molnár Szilvia, Tóth Tímea, Vékony Blanka

Közétkeztetési szakácskönyv


SERTÉSCSÜLÖK PÉKNÉ MÓDRA

A majdnem puhára főzött füstölt csülök mellé tesszük, a cikkekre vágott burgonyát és negyedbe vágott vöröshagymát, majd sózva, borssal és finomra vágott petrezselyem 2/3-ával megszórva, olajjal meglocsolva a sütőbe tesszük. Néha a burgonyát lapátkanállal megforgatjuk. Együtt az egészet puhára sütjük. A megsült csülökhúst, csontról lefejtve, kockákra vagy nagyobb darabokra vágjuk. Tetejét megszórjuk a megmaradt friss, aprított petrezselyemlevéllel, és tálaljuk.

Közétkeztetési szakácskönyv

Tartalomjegyzék


Kiadó: Akadémiai Kiadó

Online megjelenés éve: 2020

ISBN: 978 963 454 543 9

Hivatkozás: https://mersz.hu/feher-mak-molnar-toth-vekony-kozetkeztetesi-szakacskonyv//

BibTeXEndNoteMendeleyZotero

Kivonat
fullscreenclose
printsave