Fehér Ferencné, Mák Erzsébet, Molnár Szilvia, Tóth Tímea, Vékony Blanka

Közétkeztetési szakácskönyv


SERTÉSPÖRKÖLT

A megtisztított, apró vágott, felhevített olajban aranysárgára pirított vöröshagymához tűzről lehúzva, hozzákeverjük a fűszerpaprikát. Kevés vízzel felöntve zsírjára pirítjuk, majd hozzáadjuk a nagyragura vágott húst, és jól összepirítjuk. Ízesítve sóval, köménymaggal, zúzott fokhagymával, többször (3×) kevés vizet ráöntve és zsírjára pirítva, fedő alatt pároljuk. Mielőtt teljesen megpuhulna, hozzáadjuk a lecsót és készre pároljuk.

Közétkeztetési szakácskönyv

Tartalomjegyzék


Kiadó: Akadémiai Kiadó

Online megjelenés éve: 2020

ISBN: 978 963 454 543 9

Hivatkozás: https://mersz.hu/feher-mak-molnar-toth-vekony-kozetkeztetesi-szakacskonyv//

BibTeXEndNoteMendeleyZotero

Kivonat
fullscreenclose
printsave