Fehér Ferencné, Mák Erzsébet, Molnár Szilvia, Tóth Tímea, Vékony Blanka

Közétkeztetési szakácskönyv


GOMBÁS PULYKARAGU

A megtisztított apró kockára vágott vöröshagymát aranysárgára pirítjuk, majd hozzáadjuk a ragura vágott pulykahúst, ízesítjük sóval, borssal, finomra vágott petrezselyemlevéllel, majd kevés vizet aláöntve közepes lángon, fedő alatt majdnem készre pároljuk. Zsírjára pirítás után hozzáadjuk a tisztított, szeletelt gombát és készre pároljuk. Szükség szerint utóízesítjük, majd hozzámelegítjük a tejfölt, és átforraljuk.

Közétkeztetési szakácskönyv

Tartalomjegyzék


Kiadó: Akadémiai Kiadó

Online megjelenés éve: 2020

ISBN: 978 963 454 543 9

Hivatkozás: https://mersz.hu/feher-mak-molnar-toth-vekony-kozetkeztetesi-szakacskonyv//

BibTeXEndNoteMendeleyZotero

Kivonat
fullscreenclose
printsave