Fehér Ferencné, Mák Erzsébet, Molnár Szilvia, Tóth Tímea, Vékony Blanka

Közétkeztetési szakácskönyv


GÖDÖLLŐI TÖLTÖTT JÉRCE

A megtisztított, egészben hagyott csirke bőrét a mell alatt kezdve óvatosan föllazítjuk, anélkül, hogy kiszakadna. A tölteléket nyomózsák segítségével a bőr alá töltjük. A megmaradt töltelékkel a hasüreget kitöltjük, s a nyílást hústűvel összetűzzük, majd kevés olajjal kikent tepsibe tesszük. Lefedve előmelegített, gőzös sütőben sütjük. Saját levével időnként meglocsolva pirosra sütjük.

Közétkeztetési szakácskönyv

Tartalomjegyzék


Kiadó: Akadémiai Kiadó

Online megjelenés éve: 2020

ISBN: 978 963 454 543 9

Hivatkozás: https://mersz.hu/feher-mak-molnar-toth-vekony-kozetkeztetesi-szakacskonyv//

BibTeXEndNoteMendeleyZotero

Kivonat
fullscreenclose
printsave